Uutiset

Tampereen kaupunginhallitus esittää lisäresursseja lasten ja nuorten mielenterveyspalveluihin sekä oppilas- ja opiskelijahuoltoon

Tampereen kaupunginhallitus esittää lisäresursseja lasten ja nuorten mielenterveyspalveluihin sekä oppilas- ja opiskelijahuoltoon

Tampereen kaupunginhallitus ehdottaa kaupunginvaltuustolle lisäresursseja lasten ja nuorten mielenterveyspalveluihin sekä oppilas- ja opiskelijahuoltoon vuodelle 2021 yhteensä 0,8 miljoonaa euroa ja ensi vuodelle 1,2 miljoonaa euroa.

Jos valtuusto hyväksyy esityksen, se tarkoittaa 28 uuden työntekijän palkkaamista kaupungin palveluihin ja kahdeksan työntekijän lisäystä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tuottamiin lasten- ja nuorisopsykiatrian palveluihin. Kiireellisen hoidon tarpeen kasvun vuoksi nuorisopsykiatrialle ehdotetaan kuusipaikkaisen akuuttiosaston perustamista.

Kaupungin palveluissa henkilöstöä lisättäisiin perheneuvolaan, nuorisovastaanotolle, kouluterveydenhuoltoon, opiskeluterveydenhuoltoon, ylä- ja alakouluihin, toisella asteelle sekä opiskelijahuoltoon. Lisäksi oikea-aikaisen hoidon varmistamiseksi otetaan käyttöön uusi palveluseteli nuorten psykoterapiaan sekä laajennetaan palvelusetelin käyttöä perheneuvolassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>