Uutiset

Rattijuopumukset poliisin tehovalvonnan kohteena

Rattijuopumukset poliisin tehovalvonnan kohteena

Poliisi valvoo myös rattijuopumuksia tehostetusti koko maassa sunnuntaina, kun vietetään valtakunnallista liikenneraittiuspäivää. Myös juhannusviikolla poliisi pitää tehostettua rattijuopumusvalvontaa, lisäksi sunnuntaina 20.6. pidetään 24 tunnin rattijuopumusvalvontamaraton.

Rattijuopumus- ja päihdeonnettomuuksissa on tänä vuonna tammi-huhtikuun aikana kuollut tai loukkaantunut yhteensä 93 ihmistä. Määrä on pienempi kuin edellisenä vuonna vastaavana aikana. Myös poliisin tietoon tulleiden rattijuopumusrikosten kokonaismäärä on laskenut noin viisi prosenttia alkuvuoden aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>