Uutiset

Mansen miehet puhtaalla pelillä, naisilla nihkeämpää

Mansen miehet puhtaalla pelillä, naisilla nihkeämpää

Superpesiksessä Manse PP jatkaa puhtaalla pelillä, kun eilen Kempeleen Kiri kaatui jaksoin 2 – 0. Avausjakson vierasjoukkue Manse vei juoksuin 3 – 2 ja toisen juoksuin 3 – 1. Juha Puhtimäki löi tamperelaisille kolme juoksua. Mansella on nyt pelattuna neljä ottelua ja kasassa on täysi pistesaalis 12 pinnaa. Perjantaina Manse matkaa Kouvolan Pallonlyöjien vieraaksi.

Naisten Superpesiksessä Mansen vaikea alkukausi sai jatkoa, kun Porin Pesä-Karhut haki vierasvoiton Kaupista supervuoron jälkeen. Avausjakso pelattiin tasan 5 – 5 ja toinen juoksuin 1 – 1. Superissa Pori onnistui kuitenkin tekemään yhden juoksun tamperelaisten nollaa vastaan ja kuittasi näin voiton. Mansella on kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kasassa ainoastaan kolme pistettä.

Perjantaina Kauppiin saapuu vieraaksi SMJ.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>