Uutiset

Nuori mies sai vakavia vammoja veneonnettomuudessa Sastamalassa

Nuori mies sai vakavia vammoja veneonnettomuudessa Sastamalassa

Noin 20-vuotias mies loukkaantui vakavasti pudottuaan veneestä ja jäätyään veneen alle perjantaina. Veneen potkuri silpoi mieheltä jalkaterän. Hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Onnettomuus tapahtui perjantaina 11.6.2021 noin kello 22.30 aikaan Rautavedellä Sastamalassa.

Tapahtuma-aikaan usean hengen seurue oli ollut veneilemässä Rautavedellä. Veneen keulakannella istunut mies oli pudonnut veteen veneen kuljettajan tehdessä väistöliikettä kohtaamistilanteessa toisen veneen kanssa. Uhri pelastettiin muiden veneilijöiden avustamana vedestä ja kuljetettiin rantaan. Ensiavun jälkeen uhri kuljetettiin sairaalaan. Poliisi puhallutti veneen kuljettajan ja puhutti tapahtuman osalliset. Tapauksessa ei epäillä ketään rikoksesta.

Poliisin mukaan tapahtumasta liikkuu erilaisia huhuja mm. siitä, että asiassa tutkittaisiin rikosta. Asia ei kuitenkaan johda poliisissa tutkintaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>