Uutiset

Poliisilla kiireinen viikko takana - hurjia ylinopeuksia ja rattijuoppoja

Poliisilla kiireinen viikko takana - hurjia ylinopeuksia ja rattijuoppoja

Viime viikko oli poliisille kiireinen koko Sisä-Suomen alueella. Viikonlopun aikana tehtäviä oli edeltävää juhannusviikonloppua enemmän.

Päihtynyt kuljettaja Akaassa

Poliisipartio valvoi liikennettä Akaassa 29.6.2021 kello 20.45 ja pysäytti ajoneuvon kuljettajan tarkastusta varten Pätsiniementiellä. Kuljettajalla oli vaikeuksia puhaltaa poliisin seulonta-alkometriin ja vasta kolmas puhallus onnistui. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja hänet kuljetettiin verikokeisiin veren alkoholipitoisuuden selvittämiseksi. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Kuljettaja ajoi ojaan päihtyneenä Hämeenkyrössä

Poliisi sai 1.7. 2021 kello 03.00 Hätäkeskuksen kautta tehtävän, jossa kuljettaja oli ajanut ojaan Hämeenkyrön Häijääntiellä. Kuljettaja oli soittanut itse Hätäkeskukseen. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että ajoneuvo oli ensin ajanut oikealle tienpientareelle, jonka jälkeen tehnyt voimakkaan kurvin vasempaan ja osuneen tien vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja hänet toimitettiin sairaalaan. Kuljettaja loukkaantui ulosajossa lievästi, auton etuosan vaurioituessa pahoin. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Kovaa ylinopeutta Kangasalla

Tampereen liikenneyksikön partio valvoi liikennettä Kuhmalahdentiellä Kangasalla 4.7.2021. Kello 14.39 partio havaitsi ylinopeutta ajavan moottoripyörän, jolle mitattiin nopeudeksi 154km/h. Partio ilmoitti ylinopeutta ajavasta moottoripyörästä takana olevalle partiolle, joka mittasi moottoripyörän nopeudeksi 214km/h, nopeusrajoituksen ollessa tieosuudessa 80km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>