Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla 21 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla 21 uutta koronatartuntaa

Pirkanmaalla todettiin tiistaina 21 uutta koronavirustartuntaa. Näytteitä tutkittiin Fimlabin laboratorioissa yhteensä 935 kappaletta. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin väestöstä rokotuksia on saanut 57,5 %, molemmat annokset on annettu jo reilulle 20 %:lle.

Tays muistuttaa, että ihmisten henkilökohtainen vastuu on avainasemassa koronatilanteen hallinnassa. Taysin mukaan huolimatta yhteiskunnan asteittaisesta avautumisesta maskit, turvavälit, käsi- ja yskimishygienia sekä testaus ovat erittäin tarpeellisia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>