Päivän haastattelu

Kurun markkinat huipentavat tiistaina alkavan Kuru-viikon

Kurun markkinat huipentavat tiistaina alkavan Kuru-viikon

Kuva: Kurun Lehti

Perinteinen Kuru-viikko alkaa tiistaina 20. heinäkuuta Kurun ulkomuseolla lastenjuhlilla. Monipuolista ja erilaista ohjelmaa on luvassa pitkin viikkoa ja viikon huipentaa lauantaiaamuna alkavat Kurun markkinat, jotka tuovat Kurun keskustaan erilaisia myyntikojuja, joissa on tarjolla mm. monenlaista syötävää ja erilaisia lähituotteita. Markkinoilla julkistetaan myös tämän vuoden Kurun Urhea Matti ja Heloposki Henna. Ylöjärven kaupunginvaltuutettu, tuleva hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja ja Kuru-neuvoston jäsen Jaana Tiura kertoi SUN Radion haastattelussa Kuru-viikon ohjelmasta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>