Päivän haastattelu, Uutiset

Koulumatka tutuksi hyvissä ajoin

Koulumatka tutuksi hyvissä ajoin

Koulut alkavat monilla paikkakunnilla elokuun toisella viikolla. Liikenneturva kannustaa koulutaipalettaan aloittavien lasten vanhempia aloittamaan koulumatkan harjoittelun jo nyt yhdessä lapsen kanssa.

Tilastojen valossa alakoululaisille liikenteessä sattuvat henkilövahingot ovat vähentyneet viime vuosina, mutta jalan tai pyörällä liikkuessa tienylitykset ja risteykset ovat edelleen vaarallisia paikkoja. Niissä voi sattua vakavia törmäyksiä, joten tien ylittämistä on hyvä harjoitella.

Liikenneturvan suunnittelija Ida Maasalo kertoo aiheesta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>