Uutiset

Tapahtumien Yö ja OFF Tampere täydentävät Teatterikesän ohjelmiston

Tapahtumien Yö ja OFF Tampere täydentävät Teatterikesän ohjelmiston

Tampereen Teatterikesän oheisohjelmistoihin kuuluvien Tapahtumien Yön ja OFF Tampereen ohjelmistot on nyt julkistettu Teatterikesän verkkosivuilla. Molemmat tapahtumakokonaisuudet tuovat Teatterikesään laajan kirjon esittävää taidetta ja yhteisöllisiä tapahtumia ympäri Tamperetta. Jo vuodesta 1990 asti järjestetty Tapahtumien Yö valloittaa Tampereen kadut, puistot, museot, galleriat, kirkot ja klubit torstaina 5. elokuuta. Tänä vuonna mukana on 68 tapahtumajärjestäjää ja yhteensä 127 tilaisuutta kaupungin keskustan ympäristössä. Suurin osa tapahtumista on yleisölle maksuttomia. OFF Tampere täydentää Teatterikesän pääohjelmiston tarjontaa esittävän taiteen esityksillä 2.–8. elokuuta. Ohjelmiston 28 esitystä ja tapahtumaa tuovat monipuolista esitystaidetta kaupungin teatteritilojen lisäksi puistoihin, ulkoilmanäyttämöille, aukioille sekä museoihin ja ravintoloihin. Luvassa on muun muassa draamaa ja komediaa, musikaaleja, runoutta, musiikkia, sirkusta, improvisaatiota, naamioteatteria sekä mentalismia ja taikuutta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>