Päivän haastattelu, Uutiset

Pirkkalan Muinaisviikkoja vietetään elokuussa etänä

Pirkkalan Muinaisviikkoja vietetään elokuussa etänä

Kuva: Pirkkalan kunta

Muinaisviikot tuo rautakauden tunnelmaa Pirkkalaan koko elokuun ajan. Tänä vuonna Muinaisviikot järjestetään virtuaalitapahtumana koronavirustilanteen takia. Viikinkiajasta ja Tursiannotkon alueella tehdyistä arkeologisista löydöistä aiheensa ammentava tapahtumakokonaisuus kokoaa yhteen monipuolista muinaisohjelmaa.

Muinaisviikkojen ohjelmassa on tänä vuonna muun muassa asiantuntijaluentoja, muinaisten kädentaitojen kurssi, muinaisteemainen videosarja sekä lapsille suunnattu videoteos. Koronaturvallisuuden vuoksi kaikki tapahtumat järjestetään etänä. Muinaisviikot korvaa vuosittain järjestettävät Pirkkalan Muinaismarkkinat, jotka on siirretty kesälle 2022. Muinaisviikkojen ohjelma on kaikille avointa ja pääosin maksutonta.

Pirkkalan kunnasta kulttuurituottaja Marika Eromäki kertoo tapahtumakokonaisuudesta lisää:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>