Koronavirus, Uutiset

Rokotukset jatkuvatkin Ratinassa elokuussa

Rokotukset jatkuvatkin Ratinassa elokuussa

Ratinan rokotusyksikön sulkeminen elokuuksi tapahtumien vuoksi peruuntuu ja rokotukset Ratinassa voivat jatkua entiseen tapaan elokuun ajan. Ajanvarauksella rokotukseen tuleville Ratina on avoinna ma - pe kello 8 - 20. Ratinassa rokotetaan pääosin tehosterokotukseen ajanvarauksella tulevia, mutta Ratinan walk in -rokotuslinja palvelee myös ensimmäiseen rokotukseen tulevia ma - pe kello 8 - 18.

Mikäli olet saanut ensimmäisen rokotteen Ratinassa ja tehosterokoteaikasi on elokuussa, voit tulla tehosterokotukseen saamallasi ajalla Ratinaan, koska Ratina on aikaisemmista suunnitelmista poiketen avoinna. Tästä ei tarvitse ottaa etukäteen yhteyttä terveyspalveluihin. Tehosterokotteen ottaminen on tärkeää, koska rokotussuojan saadakseen tarvitaan kaksi rokotuskertaa.

Ratinan lisäksi myös Messukeskuksen rokotusyksikkö palvelee tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin 13.8. asti. Messukeskus on avoinna ajanvarauksella ma - pe kello 11 - 18. Messukeskukseen voi tulla sekä ensimmäiseen että toiseen rokotukseen myös ilman ajanvarausta jonottamalla. Rokotteiden vähäisyyden vuoksi ilman ajanvarausta ei rokoteta 5. - 10.8. Tänä aikana Messukeskukseen voi siis tulla rokotukseen vain etukäteen varatulla ajalla. Messukeskuksen walk in -linja palvelee ilman ajanvarausta 11. - 13.8. kello 11 - 16.

Mikäli tehosterokotteen ottamisen haluaa aikaistaa, on se mahdollista ainoastaan ilman ajanvarausta Messukeskuksen walk in -rokotuslinjalla. Etuajassa otettavaan tehosterokotteeseen ei voi varata rokotusaikaa etukäteen.

Koronarokotteen voivat saada kaikki tamperelaiset yli 16-vuotiaat sekä yli 12-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat. 9.8.2021 tulee voimaan eduskunnan hyväksymä asetusmuutos, jonka mukaan koronarokotteita tarjotaan jatkossa myös kaikille 12–15-vuotiaille. Tampereen kaupunki valmistelee 12–15-vuotiaiden rokotusten aloittamista.

Varaa aika verkossa: www.tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22).

Rokotusyksiköiden aukioloajat

Messukeskus (Ilmailunkatu 20)
- Ajanvarauksella ma–pe kello 11–18
- Ilman ajanvarausta (1. ja 2. rokote) 11.–13.8. kello 11–16

Ratina
- Ajanvarauksella ma–pe kello 8–20
- Ilman ajanvarausta (vain 1. rokote) ma–pe kello 8–18

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>