Päivän haastattelu, Uutiset

Tampere Cupin lipunmyynti on alkanut

Tampere Cupin lipunmyynti on alkanut

Perinteinen jääkiekon Tampere Cup pelataan ensi viikolla 13. ja 14. elokuuta. Turnaukseen osallistuvat tamperelaisten Ilveksen ja Tapparan lisäksi Kouvolan KooKoo sekä Hämeenlinnan HPK. Tampere Cupin lipunmyynti on alkanut tänään perjantaina ja liput ovat myynnissä Kaupinkadun Ilves-Kaupalla sekä Lippupisteen myyntipisteillä ja verkkokaupassa. Kaksipäiväinen turnaus järjestetään tänä vuonna Tesoman jäähallissa, koska Hakametsän jäähalli on varattu muita tapahtumia varten. Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl kertoi Tampere Cupin järjestelyistä sekä kommentoi mm. tulevan kauden kausikorttimyyntiä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>