Päivän haastattelu, Uutiset

Poliisi valvoo koulujen alkua liikenteessä - Sähköpotkulaudat aiheuttavat päänvaivaa

Poliisi valvoo koulujen alkua liikenteessä - Sähköpotkulaudat aiheuttavat päänvaivaa

Koulut ovat alkaneet tänään monin paikoin pitkin Pirkanmaalla ja lopuissakin kunnissa peruskoulu alkaa huomenna. Jälleen kerran koulutielle lähtee iso määrä alakoululaisia joilla ei välttämättä ole liikennesäännöt vielä niin selvät ja tämän johdosta jo perinteiseen tapaan koulujen alkaessa poliisi valvoo liikennettä koulujen lähistöillä ja suojateillä varsinkin koulupäivien alkamis- ja päättymisajankohtina. Ylikonstaapeli Mikko Satonen Sisä-Suomen poliisista kertoi miten koulumatkan valvonta sujui Ylöjärvellä. Lisäksi haastattelussa nousi esiin nopeasti yleistyneet sähköiset liikkumisvälineet, kuten sähköpotkulaudat ja ongelmat niiden kanssa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>