Uutiset

Vuoden Vasenkätinen on Eppu Normaali -yhtyeen Juha Torvinen

today10.8.2021

Background
share close
Juha Torvinen palkitaan lauantaina Akaassa Vasenkätisten Vestivaaleilla. Kuva: Harri Hinkka

Akaan elävän musiikin yhdistys Almu on valinnut Vuoden Vasenkätiseksi Eppu Normaali -yhtyeen kitaristin Juha Torvisen. Torvinen saapuu lauantaina 14. elokuuta Akaaseen Almun järjestämälle Vasenkätisten Vestivaalille. Hän saa Viialan torilla järjestettävässä tapahtumassa Vuoden Vasenkätisen kiertopalkinnon, minkä jälkeen toimittaja Arto Nyberg haastattelee Torvista.

Vuonna 1959 Rovaniemellä syntynyt Juha Torvinen oli perustamassa Eppu Normaali -yhtyettä vuonna 1976. Hän on toiminut myös tuomarina ilmakitaroinnin maailmanmestaruuskisoissa sekä Poko Rekordsin tuotantopäällikkönä. Nykyisin Torvinen toimii Akun tehdas -tapahtumayrityksen johtajana.

Vasenkätisten Vestivaali alkaa lauantaina Viialan torilla kello 13. Vuoden Vasenkätisen haastattelun lisäksi tarjolla on Arto Nybergin tapaan Viialasta kotoisin olevan ja hard rockin ohella nyt myös kantrin saloihin perehtyneen muusikko Jykä Siraisen keikka. Lisäksi Viialan Yrittäjät jakaa Tahto-patsaan, joka on yleensä luovutettu saajalleen Viialan markkinoilla toukokuun lopussa. Tahto-patsas luovutetaan perinteisesti paikallisella tasolla vaikuttavalle henkilölle tai toimijalle, joka on osoittanut ihailtavaa tahtoa asiansa hoitamiselle.

Kuten Viialan markkinat, myös Vasenkätisten Vestivaali sai tänä vuonna tuta koronaviruksen vaikutukset. Vasureiden iltaohjelmassa ravintola Kruunan & Klaavan pihalla Toijalassa piti näkemän ja kuuleman Stigin, Kalevauva.fi:n, Hannibalin ja Jaakko Laitinen & Väärän Rahan keikat. Iltaohjelma jouduttiin kuitenkin viime viikon lopulla peruuttamaan Pirkanmaan pahentuneen koronavirustilanteen ja sen tuomien ravintola- ja yleisörajoitusten takia.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%