Uutiset

Vuonna 2019 Virroilla paljastuneen rikosvyyhdin esitutkinta valmistui

Vuonna 2019 Virroilla paljastuneen rikosvyyhdin esitutkinta valmistui

Virtain poliisi on saanut valmiiksi 1.12.2019 tapahtuneen törkeän ryöstön tutkinnan yhteydessä paljastuneen rikoskokonaisuuden esitutkinnan. Kaikkiaan kokonaisuus pitää sisällään 26 eri rikosnimikettä, epäiltyjä on 15.

Tutkinnan yhteydessä saatujen tietojen perusteella paljastettiin 17 huumausainerikosta, ampuma-aserikos, lievä laiton tuontitavaraan ryhtyminen ja lievä veropetos. Esitutkintaan ja yhteisoperaatioon, joka järjestettiin tammikuun 2019 loppupuolella, osallistui Virtain poliisin lisäksi poliiseja Jyväskylästä, Keuruulta, Tampereelta ja Sastamalasta. Operaation aikana takavarikoitiin erilaisia huumausaineiden käyttövälineitä ja vähäisiä määriä huumausainetta.

Esitutkinnassa kirjattiin noin 30 pakkokeinoa, suoritettiin 10 kotietsintää ja noudettiin useita henkilöitä kuulusteluun. Pääepäilty on ollut asian johdosta pidätettynä ja häntä epäillään yhteensä 14 eri rikoksesta. Epäillyt ovat pääosin paikkakuntalaisia nuoria aikuisia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>