Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla tiistaina 26 uutta tartuntaa

Pirkanmaalla tiistaina 26 uutta tartuntaa

Pirkanmaalla todettiin tiistaina 26 uutta koronatartuntaa. Näytteitä tutkittiin Fimlabin eri laboratorioissa yhteensä noin tuhat kappaletta.

Tampereella Ratinan rokotuspiste on ruuhkautunut pahasti viime päivinä. Ilman ajanvarausta rokotusta on jouduttu jonottamaan tuntikausia. Osa kakkosrokotusta jonottaneista on jouduttu myös käännyttämään pois, koska vaadittava kahdeksan viikon aika ensimmäisestä rokotuksesta ei ole täyttynyt.

Ylöjärven kaupunki järjestää toisen ”walk in” -koronarokotuksen tänään klo 16.30-20 Elon kauppakeskuksen rokotuspisteessä. Ensimmäinen vastaava tilaisuus järjestettiin viime torstaina. Walk in -tilaisuudessa rokotuksen saa ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella. Elon tilaisuus on tarkoitettu kaikille 12 vuotta täyttäneille ylöjärveläisille, jotka eivät ole vielä saaneet ensimmäistä koronarokotusta. Tapahtumassa ei anneta tehosterokotuksia.

Paikalle toivotaan etenkin 16-29-vuotiaita ylöjärveläisiä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>