Ruokaa läheltä

Kotimainen hunaja on ekologista lähiruokaa sekä terveellinen nautinto

today25.8.2021

Background
share close

Kotimainen hunaja on todellista lähiruokaa sekä terveellinen nautinto. Lisäksi mehiläiset tekevät merkittävää pölytystyötä.

Sastamalan Mouhijärvellä sijaitsevassa Pesosen Mehiläistarhoilla on hoidettu mehiläisiä jo kohta 40 vuotta. Tilalla on täällä hetkellä n.180 mehiläispesää. Tilan hunaja on Sastamalan Mouhijärven sekä Hämeenkyrön monipuolisilta mesilaitumilta kerättyä kukkaishunajaa. Pääsatokasvina on lempeäarominen metsävadelma, jonka lisäksi siihen tuo oman sävynsä erilaiset muut luonnonkasvit sekä mm.apilat. Näin ollen hunajan maku ja väri saattaa vaihdella vuosittain, kuten myös alkukesästä ja loppukesästä kerätyt hunajat voivat olla keskenään erilaisia.

Yrittäjä Minna Pesonen kertoo tarkemmin mm. Pesosen Mehiläistarhan historiasta sekä mihin kaikkeen hunaja taipuu:

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%