Päivän haastattelu, Ruokaa läheltä, Uutiset

Todellinen lähiruoka Ruoveden vetonaula - Helvetin Portilla ennätyskesänä 100 000 kävijää

Todellinen lähiruoka Ruoveden vetonaula - Helvetin Portilla ennätyskesänä 100 000 kävijää

Todellista lähiruokaa tarjoaa Ravintola Helvetin Portti. Helvetinjärven kansallispuiston porteilla sijaitsevaan ravintolaan raaka-aineet ja astiat saapuvat 600 m - 21 km säteeltä. Ravintola on tunnettu erityisesti villisika- ja strutsiannoksistaan. Strutsit ja villisiat kasvatetaan Helvetin Portista muutaman sadan metrin päässä sijaitsevalla omalla kotitilalla.

Paikan suosio on ollut huimassa kasvussa. Kesällä 2019 kävijöitä oli 50 000 ja vuotta myöhemmin jo yli 100 000.

Ravintola Helvetin Portin yrittäjä Mirja Vilén:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>