Päivän haastattelu, Uutiset

Tapparan CHL-urakka jatkuu Tesomalla - kokoonpanoon muutoksia loukkaantumisten vuoksi

Tapparan CHL-urakka jatkuu Tesomalla - kokoonpanoon muutoksia loukkaantumisten vuoksi

Erinomaisesti kahdella vierasvoitolla jääkiekon Mestarien Liigan aloittanut Tappara kohtaa viikonloppuna Eisbären Berlinin ja HC Luganon.

Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola odottaa kovatasoisia ja tunnerikkaita otteluita. Tapolan mukaan viime viikonlopun selvät lukemat eivät kerro koko totuutta otteluiden kulusta ja hän tietää, että Eisbäreniltä ja Luganolta on odotettavissa kova vastus. Etenkin Luganon joukkue saattaa vahvistua huimasti viime sunnuntaihin nähden, kun Mark Arcobelloa ja Mikkel Bödkeriä odotetaan mukaan sveitsiläisryhmään.

Tapparan kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia. Kolhujen vuoksi Kirvesrinnoilta puuttuvat Kristian Tanus, Sami Moilanen ja Jere Henriksson. Charles Bertrand puolestaan pelaa kauden ensimmäisen Tappara-ottelunsa oltuaan ensin loukkaantumisen vuoksi sivussa ja sen jälkeen Ranskan maajoukkueen riveissä olympiakarsinnoissa.

Tappara kohtaa Eisbärenin perjantaina klo 19 ja HC Luganon sunnuntaina klo 19.

Ottelut pelataan Tesoman jäähallissa, koska Hakametsä on lentopallon EM-turnauksen kisanäyttämönä.

Jussi Tapola haastattelussa:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>