Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Viismeistä

SUN Viikon Tähtikokelas: Viismeistä

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Ääneen pääsevät nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Tällä kertaa SUN Viikon Tähtikokelas oli Etelä-Pohjanmaalla perustettu yhtye nimeltään Viismeistä, jonka uusin Sade-single julkaistiin heinäkuun lopulla.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>