Uutiset

Aseellinen ryöstö Hämeenkyrössä - Poliisi kaipaa havaintoja

Aseellinen ryöstö Hämeenkyrössä - Poliisi kaipaa havaintoja

K-market Kyröskoski ryöstettiin sunnuntaina 12.9.2021 noin kello 20.40 aikaan, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Myymälään oli tullut naamioitunut henkilö, joka uhkaamalla teräaseella liikkeen myyjää sai haltuunsa pienen summan rahaa. Teon jälkeen tekijä poistui liikkeestä Torikadulta Sepänkadulle Koskitien suuntaan.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä. Epäilty on noin 170 cm pituinen ja hoikka. Hänellä oli yllään isohko maastokuviollinen takki ja vaaleat college-housut. Poliisi pyytää tietoja ja havaintoja epäillystä henkilöstä.

Tapahtuma-aikaan myymälässä oli myös asiakas, joka näki teon ja epäillyn poistumisen liikkeestä. Poliisi pyytää tätä asiakasta ottamaan yhteyttä ja kertomaan havainnoistaan.

Vihjeet ja yhteydenotot pyydetään soittamaan Ikaalisten poliisiaseman numeroon 029 541 5084 (virka-aikana) tai sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>