Uutiset

Poliisi selvittää koulu-uhkausta Kangasalla

Poliisi selvittää koulu-uhkausta Kangasalla

Sisä-Suomen poliisi sai eilen tiistaina 14.9. tiedon mahdollisesta koulu-uhkauksesta Pikkolan koululla Kangasalla. Poliisi on varautunut uhkaukseen ja seurannut koulupäivän sujumista, eikä tällä hetkellä ole tiedossa konkreettista uhkaa, joka estäisi koulun päivittäistä toimintaa. Myös Pikkolan koulu on tehnyt omia turvaamistoimiaan uhkauksen vuoksi ja ollut aikaisessa vaiheessa yhteydessä poliisiin. Koulun ja poliisin yhteistyö asiassa on ollut saumatonta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>