Uutiset

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri: Tyhjiin sairaalatiloihin tehty tietosuojatarkastukset

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri: Tyhjiin sairaalatiloihin tehty tietosuojatarkastukset

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri on tehnyt tietosuojatarkastukset sairaanhoitopiirin kaikkiin tyhjillään oleviin sairaalakiinteistöihin. Elokuun alussa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti tyhjillään olevan Ylisen kuntoutuskeskuksen lukituista tiloista löytyneistä papereista, jotka sisälsivät tietosuojan piiriin kuuluvia henkilötietoja. Tiloista löytynyt tietosuojattava materiaali on tuhottu ja tietoturvaloukkauksista on tehty asianmukaiset ilmoitukset tietosuojavaltuutetun toimistoon. Vastaavien tapausten estämiseksi kaikkien tulevien muuttojen yhteydessä on ohjeistettu tehtäväksi pakollinen tietosuojatarkistus.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>