Päivän haastattelu, Uutiset

Lemmikit valloittavat viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen

Lemmikit valloittavat viikonloppuna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tulevana viikonloppuna 2.–3.10.2021 järjestettävä Lemmikki Tampere kokoaa yhteen satoja lemmikkieläimiä, lähes 50 alan näytteilleasettajaa ja eläimistä kiinnostuneita ihmisiä.

Lemmikki Tampere on koko perheen ja kaikkien eläinten ystävien tapahtuma. Messuilla on ihasteltavaa niin omaa lemmikkiä harkitseville kuin myös jo sellaisen omistaville. Paikalla on joukko eläinkavereita, joita saa rapsuttaa sekä eri lemmikkiyhdistysten jäseniä, joilta voi kysyä vinkkejä lemmikin hankintaan tai hoitoon.

Tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu kertoo lisää messuista:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>