Uutiset

Poliisi tutkii epäiltyä ihmiskauppaa Tampereella

Poliisi tutkii epäiltyä ihmiskauppaa Tampereella

Sisä-Suomen poliisilaitoksen talousrikosyksikkö tutkii epäiltyä ihmiskauppaa Tampereella. Pirkanmaan käräjäoikeudessa on tänään vangittu kaksi henkilöä todennäköisin syin epäiltynä ihmiskaupasta. Asiaan liittyy myös muita henkilöitä ja rikosnimikkeitä. Epäillyt teot ovat tapahtuneet vuodesta 2012 eteenpäin.

Epäilty ihmiskauppa on tapahtunut ravintolatoiminnassa ja asianomistajia ovat osa ravintolan työntekijöistä, jotka on rekrytoitu suoraan ulkomailta eikä heillä ole ollut kielitaitoa, jolla toimia yhteisönsä ulkopuolella. Heitä epäillään mm. kohdellun alistavasti ja työehdot ovat olleet kohtuuttomat.

Poliisilla ei ole tässä vaiheessa asiasta enempää tiedotettavaa. Seuraavan kerran asiasta tiedotetaan esitutkinnan valmistuttua.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>