Päivän haastattelu, Uutiset

Kolmen teatterin yhteistuotantomalli herätti Pyynikin kesäteatterin henkiin

Kolmen teatterin yhteistuotantomalli herätti Pyynikin kesäteatterin henkiin

Kuva: Pyynikin kesäteatteri

Pyynikin kesäteatterin ensi kesän ohjelmisto julkaistiin tänään. Edelliskesän tapaan Pyynikin kesäteatterin kanssa yhteistyössä jatkavat Tampereen Teatteri ja Tampereen Työväen Teatteri. Näiden kolmen teatterin yhteistuotantona nähdään Suomen hevonen. Sirkku Peltolan alkuperäinen Suomen hevonen nousee näyttämölle nyt ensi kertaa Tampereella sitten vuoden 2005.

Lokakuussa 2020 kerrottiin, että Pyynikin kesäteatterin toiminnan jatkuminen turvataan yhteistyössä Tampereen Teatterin ja Tampereen Työväen Teatterin kanssa. Kesän 2021 päätuotanto Tohvelisankarin rouva toteutettiin kolmen teatterin yhteistuotantona. Pyynikin kesäteatterin johtaja Kai Hintsanen kertoo olevansa 110 % tyytyväinen siihen yhteystyöhön, mitä näiden kolmen teatterin välillä on nyt tehty.

Pyynikin kesäteatterin johtaja Kai Hintsanen kertoo tarkemmin Pyynikin kesäteatterin kuulumisista ja ensi vuoden ohjelmistosta:

 

Toisena näytelmänä Pyynikillä nähdään ensi kesänä nuorisomusikaali Groove, joka puolestaan on Pyynikin kesäteatterin ja Tampereen yhteiskoulun lukio TYK:n yhteistuotanto. Ilmaisutaidon opiskelijoiden lisäksi näyttämöllä nähdään näyttelijät Lari Halme, Petra Karjalainen (TTT) ja Verneri Lilja. Nuorisomusikaalin lavastaa Juho Lindström.

Nuorisomusikaali Grooven käsikirjoittaja ja ohjaaja Marika Vapaavuori kertoo tarkemmin tulevasta esityksestä:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>