Päivän haastattelu, Uutiset

Asunnottomien Yön teemaviikko herättelee todellisuuteen - Tampereellakin satoja ihmisiä vailla asuntoa

Asunnottomien Yön teemaviikko herättelee todellisuuteen - Tampereellakin satoja ihmisiä vailla asuntoa

Asunnottomuus on edelleen todellisuutta sadoille ihmisille myös Tampereella. Tampereella oli 294 ihmistä vailla asuntoa vuonna 2020. Heistä 49 oli naisia, 245 miehiä. Pitkäaikaisesti ilman asuntoa eli 76 ihmistä.

Tampereella asunnottomien asiaa tuodaan esiin Asunnottomien viikolla maanantaista sunnuntaihin 11.10.–17.10.2021. Hiedanrannassa torstaina 14.10. järjestettävä HAVAHDU!-tapahtuma ja Keskustorilla perjantaina 15.10. järjestettävä Safka-aid-ruokailu ovat avoimia kaikille asunnottomien asiasta kiinnostuneille tamperelaisille.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>