Päivän haastattelu, Uutiset

Ikaalisissa kehitetään Kompin aluetta - suunnitteilla ainakin ruokamaailma

Ikaalisissa kehitetään Kompin aluetta - suunnitteilla ainakin ruokamaailma

Ikaalisissa kolmostien varressa sijaitsevaa Kompin aluetta halutaan kehittää. Keväästä lähtien vireillä olleessa hankkeessa tarkoituksena on luoda Kompin alueesta houkutteleva potentiaalisille sijoittajille kaupallisessa ja taloudellisessa mielessä.

Hankkeen aikana on muun muassa toteutettu alueen kehittämiseksi idea- ja toimijakysely, tarkasteltu alueen kehittämisen maankäyttöön liittyviä tarpeita, kontaktoitu kiinnostavia ja potentiaalisia toimijoita ja lisätty kohteen tunnettuutta ja kiinnostavuutta mahdollisten investoijien suuntaan sekä laadittu alueen kehittämiskonsepti.

Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupungin toimitusjohtaja Jarkko Sorvanto kertoi SUN Radion haastattelussa suunnitelmista ja niiden etenemisestä. Alueelle tarvitaan todennäköisesti myös kaavamuutos, mikäli esillä ollut ruokamaailma toteutuu.

Jarkko Sorvanto haastattelussa 12.10.:

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>