Päivän haastattelu, Uutiset

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki mukaan jakamaan hyvää joulumieltä

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki mukaan jakamaan hyvää joulumieltä

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää 8.11.–7.12.2021 jo yhdeksättä kertaa Joulupostia ikäihmisille -kampanjan, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Kampanjan tarkoituksena on jakaa jouluiloa ikäihmisille – etenkin heille, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa. Joillekin ikääntyneille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi karkottamaan yksinäisyyttä.

Yhdeksän kuntaa Pirkanmaalta on ilmoittautunut mukaan kampanjaan.  Valtakunnallisesti joulukortteja kerätään yhteensä 105 paikkakunnalla tästä päivästä alkaen. Pirkanmaalta mukana ovat Akaa, Ikaalinen, Kangasala, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Pirkkala, Tampere, Urjala ja Vesilahti. SUN Radion kuuluvuusalueelta myös Kankaanpää on mukana kampanjassa.

Jouluilon jakamiseen voi osallistua toimittamalla joulukortin keräyspisteeseen 8.11.–7.12.2021. Joillakin paikkakunnilla joulukortteja voi myös postittaa. Keräyspisteiden sijainnit, postitusosoitteet ja tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät Siskot ja Simot ry:n kotisivuilta.

Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm kertoo kampanjasta tarkemmin:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>