viikon artisti

Finlandia-hymnin ensimmäisen kerran 9-vuotiaana esittänyt Kuosmanen nähdään taas myös valkokankaalla

Finlandia-hymnin ensimmäisen kerran 9-vuotiaana esittänyt Kuosmanen nähdään taas myös valkokankaalla

Juice Leskisen merkitys oli suuri myös Sakari Kuosmasen soolouralle. (Kuva: Marc Sabat)

Viikon Artisti Sakari Kuosmanen kertasi haastattelussa uransa vaiheita. Musiikillinen kipinä on syttynyt jo lapsena ja tottunut esiintyjä päätyi keikkalavojen lisäksi myöskin valkokankaille etenkin Kaurismäen veljesten luottonäyttelijänä. Tosin myös muiden ohjaajien kanssa tuotantoa on syntynyt valtavasti, kuten Kuosmanen haastattelussa kertoo. Myös uusia leffarooleja on luvassa, sillä Kuosmanen tähdittää Antti Tuomaisen Mies joka kuoli -kirjasta tehtävää elokuvaa.

Soolouransa lisäksi haastattelussa kerrataan Sakari Kuosmasen vaiheita mm. Sleepy Sleepersin ja Juice Leskinen Grand Slam -yhtyeiden riveissä. Kuosmanen myöntää myös Leskisen osuuden olleen suuri hänen urakehityksessään.

Myös uutta musiikkia syntyy yhä ja Kuosmanen valmisteleekin parhaillaan uutta albumia. Myös siltä saatiin ohjelmassa esimakua, kun viime perjantaina julkaistu "Ihan tavallinen Juha" kuultiin ohjelmassa.

Viikon Artisti kuullaan musiikin kera SUN Radiossa torstaisin klo 10 ja uusintana klo 14.

Torstaina 11.11. ohjelmassa kuultiin seuraavat kappaleet:
Kuu ja kulkija
Rakkauden haudalla
Sulle silmäni annan 
Onnen lyhteet
Ihan tavallinen Juha
Finlandia

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>