Päivän haastattelu, Uutiset

Suomen Kädentaidot-messut ovat jälleen täällä - ”Mutteri” esittelee myös rouheampia käsitöitä

Suomen Kädentaidot-messut ovat jälleen täällä - ”Mutteri” esittelee myös rouheampia käsitöitä

Kuva: Otto Vainio

Euroopan suurin kuluttajille suunnattu käsi- ja taideteollisuusalan messutapahtuma Suomen Kädentaidot järjestetään välivuoden jälkeen 12.–14. marraskuuta 2021 Tampereella. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallit täyttyvät ensi viikolla taitavista tekijöistä, kun paikalle saapuu yli 600 alan näytteilleasettajaa. Vuonna 2021 Suomen Kädentaidot juhlii 25-vuotisjuhlavuottaan. Vuoden kantavia teemoja ovat taito, taidokkuus ja taitavat tekijät.

Perjantaisissa avajaisissa julkistetaan Taito-Finlandia-voittaja ja Suomen Kädentaidot Uutuustuote 2021. Tunnustusten lisäksi avajaisten ohjelmaan kuuluvat Tampereen Messujen eläköityvän toimitusjohtajan Hannu Vähätalon tervehdys, Taitoliiton toiminnanjohtajan Minna Hyytiäisen avauspuhe, hyväntekeväisyyshanke Ravattulan muinaispuvun esittely sekä Maistuvin maaseutuyritys -palkintojen jako.

Suomen Kädentaidot -messutapahtuma vilkastuttaa liikennettä perjantaista sunnuntaihin. Ruuhkia muodostuu erityisesti Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään alueille. Alueella liikkuvia kehotetaan varaamaan hieman tavallista enemmän aikaa matkantekoon ja huomioimaan liikenneturvallisuus ruuhkaisina aikoina.

Tampereen Messut -konsernista digikehityspäällikölle Maiju Kari kertoo tapahtumaviikonlopusta lisää:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>