Uutiset

Consolis Parma avaa uudelleen Kangasalan tehtaansa

Consolis Parma avaa uudelleen Kangasalan tehtaansa

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Consolis Parma avaa uudelleen Kangasalan tehtaansa. Kaksi vuotta suljettuna olleen tehtaan avaaminen perustuu vähähiilisten tuotteiden tehokkaan valmistuksen mahdollistavaan tehtaan logistiikkaan ja seinäelementtien kysynnän kasvuun päämarkkina-alueilla. Tehtaan on määrä käynnistyä jo helmikuussa 2022.

-Haluamme vastata seinäelementtien ja vähähiilisten tuotteiden kasvavaan kysyntään erityisesti pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen kasvukolmiossa. Kangasalan tehtaan sijainti tukee tätä tavoitetta erinomaisesti”, sanoo Consolis Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala kertoo tiedotteessa.

Kangasalan tehdas työllistää ensi vaiheessa noin 30 henkilöä ja täydessä tuotantovalmiudessa henkilömäärä nousee lähes sataan. Toimenpiteet työvoiman rekrytoimiseksi aloitetaan välittömästi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>