Koronavirus, Uutiset

Pirkanmaalla ennätysmäärä koronatartuntoja

Pirkanmaalla ennätysmäärä koronatartuntoja

Koronatapausten määrä Pirkanmaalla on ollut nousussa viime viikkoina. Lauantaina todettiin koko pandemia-ajan suurin päiväkohtainen tartuntamäärä, kun Tays ilmoitti 158 uudesta koronatartunnasta. Viime viikon aikana uusia tartuntoja todettiin Pirkanmaalla yhteensä 573 kappaletta.

Pirkanmaa siirtyi viime tiistaina jälleen koronaepidemian leviämisvaiheeseen, mikä saattaa tarkoittaa myös Pirkanmaalle rajoituksia. Valtioneuvoston on tänään määrä tehdä päätöksiä ravintolarajoituksista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>