Uutiset

Liigapelien lipuilla myös Nyssen kyytiin - bussit, junat ja ratikat käytössä Hakametsään tai Areenalle mennessä ja tullessa

Liigapelien lipuilla myös Nyssen kyytiin - bussit, junat ja ratikat käytössä Hakametsään tai Areenalle mennessä ja tullessa

Nysse, Tappara ja Ilves kokeilevat liigapeleissä uudenlaista tapahtumalippua. Tapparan ja Ilveksen loppuvuoden 2021 liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät kotiottelupäivänä matkaoikeuden Nysse-liikenteessä.

Kyseessä on kokeilu, jonka jatkumisesta tiedotetaan loppuvuoden aikana. Lippukokeilu alkaa perjantaina 19.11.2021, ja se jatkuu joulukuun loppuun, myös pelien siirtyessä uudelle Tampereen Kannen areenalle.

Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.

Matkustusoikeus on voimassa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa kaikilla vyöhykkeillä. Joulukuun ottelupäivinä liput ovat voimasssa myös VR:n lähi- ja kaukojunissa koko Nysse-alueella, johon kuuluu Nokian, Tesoman, Tampereen, Oriveden ja Lempäälän rautatieasemat.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>