Päivän haastattelu

Timo Repo jalosti Alpeilla-televisiosarjasta erilaisen matkailukirjan

Timo Repo jalosti Alpeilla-televisiosarjasta erilaisen matkailukirjan

Toimittaja Timo Repo on tullut Suomen kansalle tutuksi raporteistaan F1-osakilpailuista sekä lukuisista popmaailman supertähtien haastatteluista, joita hän on uransa varrella tehnyt niin televisioon, radioon kuin muihinkin medioihin. Lisäksi Repo on yhdessä Jyrki Lehdon kanssa kiertänyt 160 laskettelupaikkaa ja kaupunkia Alpeilla-nimisen tv-sarjan myötä ja nyt tämä sarja on saatu myös kirjan muotoon, joka julkaistaan ensi viikolla. Millaisia ajatuksia maailmantähtien haastattelut herättävät? Mitä kaikkea Alpeilla-kirja pitää sisällään?

Timo Repo SUN Radion aamuvieraana:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>