Uutiset

Säilölumen latu avataan keskiviikkona Kaupissa

Säilölumen latu avataan keskiviikkona Kaupissa

Tampereen Kaupissa on aloitettu säilölumen levitys latupohjalle.

Kaupin urheilupuistossa avataan ensimmäinen latu hiihtäjille keskiviikkona 24.11. klo 15, jolloin käytössä on kenttien takasuora. Tampereen kaupunki kertoo, että tavoitteena on saada tehtyä noin kaksi kilometriä kaksisuuntaista latua, riippuen lumen määrästä. Kulku ladulle tapahtuu Arvo Ylpön kadun kautta. Turvallisuussyistä ladulle meneminen on ehdottomasti kielletty ennen avaamista. Ylimääräinen liikkuminen alueella hidastaa myös lumen levitystyötä.

Kaupissa olevat rakennustyömaat vaikuttavat latujen tekemiseen ja aikatauluihin. Työmaista johtuen latuja tehdään useassa jaksossa. Ensimmäisenä lumetetaan latu pesä- ja jalkapallokenttien takaosaan. Koska Kaupin alueella on useita työmaita ja pysäköintipaikkoja pois käytöstä, suosittelemme hiihtäjiä kulkemaan latureitille Arvo Ylpön kadulta pistolatua pitkin sekä käyttämään pysäköintiin alueen pysäköintitaloja. Suosittelemme myös käyttämään joukkoliikennettä mahdollisuuksien mukaan.

Toisessa vaiheessa, sään niin salliessa, tykitetään uuden lumetusputkiston saanut kilometrin mittainen reitti. Reitin putkilinjasto stadionin työmaan alueella valmistuu 15.12. mennessä, jonka jälkeen lumetus on mahdollista.

Kolmannessa vaiheessa, vuodenvaihteen jälkeen tai heti kun työmaiden valmistuminen sen mahdollistaa, toteutetaan säilölumella yhteys pesäpallokentälle metsän puolelta sekä tehdään oikoreitti jalkapallokenttien 2 ja 3 välistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>