Uutiset

Kauneimpia joululauluja lauletaan tänä vuonna Tampereella - koronapassi käyttöön yli sadan henkilön tilaisuuksissa

Kauneimpia joululauluja lauletaan tänä vuonna Tampereella - koronapassi käyttöön yli sadan henkilön tilaisuuksissa

Koronapassi tulee käyttöön Tampereen seurakuntien Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa. Tampereen seurakuntien valmiusryhmä päätti tiistaina, että Tampereen seurakunnat tarkistaa osallistujilta koronapassit niissä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa, joihin osallistuu yli sata henkilöä. Päätös perustuu Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 22.11. antamaan määräykseen sisätilojen kohdennetuista kokoontumisrajoituksista. Koronapassin kysyminen on vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille.

Kauneimpiin Joululauluihin osallistujilta koronapassi tarkistetaan tilan ovella. Henkilöllisyystodistusta ei kysytä, eikä koronapassia ei tarkisteta alle 16-vuotiaalta. Kauneimpiin Joululauluihin osallistuminen edellyttää voimassa olevaa koronapassia. Jos voimassa olevaa koronapassia ei ole, yhteislaulutilaisuuksiin ei voi osallistua.

Henkilörajoitukset eivät koske jumalanpalveluksia tai kirkollisia toimituksia eikä esimerkiksi konsertteja. Nuortenillat ja yökahvilat ovat harrastustoimintaa, eivätkä yleisötilaisuuksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>