Päivän haastattelu, Uutiset

Kuuntele suunnitelmat Hakametsän tulevaisuudesta - kiekkopelien määrä lisääntyy ja koko aluetta kehitetään urheilun ja liikunnan teemalla

Kuuntele suunnitelmat Hakametsän tulevaisuudesta - kiekkopelien määrä lisääntyy ja koko aluetta kehitetään urheilun ja liikunnan teemalla

Tampereen liigajoukkueiden siirtyessä uudelle areenalle pelaamaan, nousee esiin kysymys Hakametsän hallin tulevaisuudesta. Tampereen kaupungin hankekehityspäällikkö Markus Joonas vieraili SUN Radiossa kertomassa paitsi jäähallia, myös laajempaa aluetta koskevista suunnitelmista.

Hakametsän alue säilyy jatkossakin urheilun ja liikunnan alueena ja Hakametsä Sport Campus -työnimellä tunnettu hanke kattaa kaikkiaan 14 hehtaarin suuruisen alueen. Itse jäähalli säilyy jatkossakin jääurheilun näyttämönä, mutta nykyisen laajuisille katsomotiloille ei ole enää tarvetta. Osa niistä muutetaan muuhun käyttöön ja osa nykyisistä yleisötiloista muutetaan mm. oheisharjoittelun käyttöön. Lisäksi on mahdollista, että osa niistä rakennetaan liike- ja toimitiloiksi.

Markus Joonaksen mukaan vuosi 2022 kuluu pääosin suunnittelun merkeissä ja urheilupaikkojen rakentamiseen voitaisiin päästä vuonna 2023. Koko aluetta koskevat suunnitelmat yltävät jopa kymmenen vuoden päähän 2030-luvun alkuun.

Markus Joonas haastattelussa 25.11.:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>