Päivän haastattelu, Uutiset

Valometsää, pukkiparaatia, ilotulitusta, taikapukkia ja ratsastajien joulukulkuetta - tätä ja paljon muuta luvassa joulunavauksissa

Valometsää, pukkiparaatia, ilotulitusta, taikapukkia ja ratsastajien joulukulkuetta - tätä ja paljon muuta luvassa joulunavauksissa

Sunnuntaina vietetään ensimmäistä adventtisunnuntaita ja sen myötä lisääntyvät jouluiset tapahtumat. Tulevana viikonloppuna Pirkanmaalla vietetään monella paikkakunnalla Joulunavaus-tapahtumia. SUN Radion iltapäivässä kuultiin miten Juupajoella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Parkanossa, Pälkäneellä ja Ylöjärvellä virittäydytään joulutunnelmaan.

Juupajoella joulunavajaisia vietettiin jo tänään torstaina. Juupajoen kunnanjohtaja Jyri Lammela kertoi, että Juupajoen joulunavajaisissa on perinteiset reseptit käytössä:

 

Ylöjärven perinteistä joulunavausta vietetään perjantaina. Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:stä asiakkuuspäällikkö Inkeri Remsu kertoi, että joulunavaus päättyy huikeaan ilotulitukseen:

 

Kangasalan joulu käynnistyy kaupungin kausivalojen syttyessä keskustaan perjantaina kun torilla ja Kulttuurikorttelin edustalla vietetään Kangasalan Yrittäjien perinteistä joulunavausta. Kangasalan kaupungilta tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi kertoi, että Kangasalan joulu on tänä vuonna täynnä valoa:

 

Parkanossa Joulunavausta vietetään lauantaina ja samalla avautuu myös Joulutori. Parkanon kaupungilta vapaa-aikatoimen ohjaaja Elisa Vahosalmi kertoi, että luvassa on joulutori hulinaa ja jouluista ohjelmaa koko perheelle:

 

Lempäälän joulunaika avataan perjantaina Erik Ednerin torilla. Lempäälän kunnalta kulttuurituottaja Talvikki Torppa kertoi, että joulukausi avataan perinteisellä kellonkilkatuksella ja joulun taikaa tapahtumaan tuo Taikapukki:

 

Koko Pälkäneen yhteinen joulunavaus järjestetään tulevana viikonloppuna, mutta porrastetusti 26.–28. marraskuuta. Sydän-Hämeen Lehden päätoimittaja Jani Oksanen kertoi, että monipuolista ja jouluista ohjelmaa on luvassa perjantaista sunnuntaihin eri puolilla Pälkänettä. Perjantaina Onkkaalan joulunavauksessa julkistetaan myös Vuoden pälkäneläinen:

 

Nokialla virallista joulunavausta ei tänä vuonna järjestetä, mutta kaupunki täyttyy jouluisista tapahtumista jo tänä viikonloppuna. Nokian kaupungilta markkinointipäällikkö Laura Niittymäki kertoi, että ohjelmaa on perinteisestä pukkiparaatista tunnelmallisiin myyjäisiin ja jouluisiin konsertteihin:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>