Päivän haastattelu, Uutiset

Tamperelainen Ilpo Nybacka valittiin Vuoden 2021 rehtoriksi - "Kodin ja koulun yhteistyö vaatii luottamusta ja avoimuutta"

Tamperelainen Ilpo Nybacka valittiin Vuoden 2021 rehtoriksi - "Kodin ja koulun yhteistyö vaatii luottamusta ja avoimuutta"

 Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka valittiin Vuoden 2021 rehtoriksi. Kuva: Maarit Rintamäki

Suomen Rehtorit ry on valinnut Vuoden 2021 rehtoriksi tamperelaisen Ilpo Nybackan. Nybacka on Ahvenisjärven koulun rehtori ja hänet tunnetaan rohkeana kouluarjen uudistajana, monikulttuurisuuden ymmärtäjänä sekä kodin ja koulun yhteistyön kehittäjänä. Suomen Rehtorit ry:n mukaan Nybacka on avannut koulun ovia ja ikkunoita ympäröivään yhteiskuntaan pitkäjänteisellä työllä. Vuoden Rehtori -kunniamaininta jaetaan vuosittain Pro Rexi -tapahtuman yhteydessä ja valinnan suorittavat Suomen Rehtorit ry:n puheenjohtajistosta ja hallituksen edustajista sekä vuosittain valittavista asiantuntijoista muodostuva raati.

Nybacka kertoi SUN Radion haastattelussa, että hänen mukaansa kodin ja koulun yhteistyössä on paljon kehittämisen varaa ja hän peräänkuuluttaakin avointa sekä luottamuksellista keskustelua osapuolien välillä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>