Päivän haastattelu, Uutiset

Joulukukka tuntemattomalta on tuhansille yksinäisille senioreille joulun tähtihetki

Joulukukka tuntemattomalta on tuhansille yksinäisille senioreille joulun tähtihetki

Tutkimusten mukaan jopa joka kolmas seniori kokee yksinäisyyttä ja joulun aikaan kokemus vielä korostuu. Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanja tarttuu tähän haasteeseen jo kahdennentoista kerran.

Ole joulupukkina seniorille -kampanja on käynnissä 15.11.–19.12.2021. Kukkalahjoja voi ostaa kampanjaan osallistuvista kukkaliikkeistä Pirkanmaalla, Pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä sekä Kotkan ja Oulun alueilla. Lisäksi kukkia voi ostaa verkkokaupasta.

Kukkaliikkeessä asioidessa valitaan kortti, johon on kirjoitettu valmiiksi lahjan saajan etunimi ja ikä. Sekä kukkaliikkeessä että verkkokaupassa lahjan antaja voi kirjoittaa oman joulutervehdyksensä vastaanottajalle. Kukan lahjoittajat ja vastaanottajat pysyvät toisilleen tuntemattomina.

Viime vuonna kampanja toi jouluiloa 10900 seniorille.

Kotona Asuen Seniorihoivan toimitusjohtaja Anna Lång kertoo kampanjasta lisää:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>