Uutiset

Tampereen yliopiston yhteistoimintaneuvottelut päättyneet - 107 työtekijän työsopimus päättyy

Tampereen yliopiston yhteistoimintaneuvottelut päättyneet - 107 työtekijän työsopimus päättyy

Tampereen yliopiston keskitettyjä tukipalveluja koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.

Yliopisto on maanantaina 29.11. antanut työntekijöiden edustajille selvityksen päätöksistä ja jatkavasta organisaatiosta. 107 henkilölle ei löytynyt mahdollisuuksia jatkaa yliopiston työntekijöinä. Heille yliopisto tarjoaa työsuhteen päättymispakettia.

Taloudellisilla ja toiminnallisilla perusteilla käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen perusteella 81 henkilölle tarjotaan uutta tukipalvelutehtävää yliopistossa. Itse eri syistä irtisanoutuneita eli toisen työnantajan palvelukseen siirtyneitä tai eläkkeelle jääneitä on syyskuusta alkaen toteutunut 39. Vapaaehtoisen eläkeratkaisun yt-neuvottelujen jälkeen tehneitä ja neuvotteluissa sovitun eläköitymisen paketin ottaneita henkilöitä on 27. Lisäksi Certia Oy:hyn siirtyy liikkeenluovutuksella 46 henkilöä.

Tampereen yliopiston keskitettyjä tukipalveluja koskevien yhteistoimintaneuvottelujen piirissä oli 1 100 henkilöä. Tavoitteena oli 215 henkilötyövuoden vähennys. Neuvottelut kestivät kahdeksan viikkoa.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>