Päivän haastattelu, Uutiset

Kokeneen mäkituomarin näkemys: Suomalaiset perässä niin lajitaidoissa kuin välineissäkin

Kokeneen mäkituomarin näkemys: Suomalaiset perässä niin lajitaidoissa kuin välineissäkin

Takavuosien menestyslaji mäkihyppy on ollut aallonpohjassa Suomessa sitten Janne Ahosen loistonpäivien. Nokialainen Teppo Nieminen on kiertänyt yli 20 vuotta mäkikisoissa tuomarina ja hän kertoi SUN Radion haastattelussa juuri alkaneen kauden odotuksista. Suomalaisia ei vieläkään kansainvälisissä kirkkaimpaan kärkeen odoteta.

Niemisen mukaan suomalaiset ovat jääneet kehityksestä niin lajiosaamisessa kuin varustekehityksessäkin. Nykyisellään suomalaisten on jopa vaikea päästä karsinnoista varsinaisiin kisoihin. Viikonloppuna Rukalla paras suoritus oli Niko Kytösahon 35. sija.

Teppo Nieminen haastattelussa 30.11.:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>