Uutiset

Maan alla riehunut tulipalo aiheutti pahat savuvahingot Tampereen keskustassa

Maan alla riehunut tulipalo aiheutti pahat savuvahingot Tampereen keskustassa

Tampereen keskustassa maan alla torstai-iltana riehunut tulipalo aiheutti pahoja savuvahinkoja viereisille rakennuksille. Hälytys tuli klo 18.30, kun viemäristössä oli syttynyt tulipalo. Tulipalosta aiheutui voimakasta savunmuodostusta ja Tampereen keskustan alueelle annettiin vaaratiedote, joka purettiin iltayhdeksän jälkeen. Varsinaisia pelastustoimia jatkettiin yli puolen yön.

Viemärijärjestelmä kärsi pahoja vahinkoja ja Verkatehdaankadulla sijainneen palopaikan viereiset rakennukset merkittäviä savuvahinkoja. Pelastuslaitoksen mukaan palossa ei kuitenkaan loukkaantunut ketään.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>