Uutiset

Tampereen Hervannassa ihmisiä ammuttu ilma-aseella - poliisi pyytää vihjeitä ja kehottaa varovaisuuteen

Tampereen Hervannassa ihmisiä ammuttu ilma-aseella - poliisi pyytää vihjeitä ja kehottaa varovaisuuteen

Poliisi pyytää havaintoja 24.11.2021 - 3.1.2022 Tampereen Hervannan Pallopuiston tapauksiin liittyen.

Poliisille on ilmoitettu kahdesta eri tapauksesta, joissa ihmiseen on osunut ilmatoimisen aseen luoti Tampereen Hervannassa Pallopuistossa. Näitä tapauksia tutkitaan epäiltyinä pahoinpitelyinä. Lisäksi yhtä tapausta tutkitaan epäiltynä vaaran aiheuttamisena. Poliisille ilmoitetut tapaukset ovat tapahtuneet aikavälillä 24.11.2021 - 3.1.2022 kello 12 - 15.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja ilma-aseella ammuskelevasta henkilöstä alueelta Parkanonpolku, Opiskelijanraitti ja Pallopuiston kenttä. Poliisi myös vetoaa mahdolliseen ilma-aseen käyttäjään, että lopettaa toimintansa välittömästi.

Poliisi kehottaa varovaisuuteen ja valppauteen Pallopuiston alueella. Jos havaitset vaaratilanteen, soita heti yleiseen hätänumeroon 112.

Esitutkinnan turvaamiseksi ja sen ollessa kesken poliisi ei voi tällä hetkellä tiedottaa tapauksista yksityiskohtaisemmin.

Mahdolliset vihjeet ja havainnot pyydetään toimittamaan osoitteeseen vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi otsikolla ”Hervannan ilma-ase”.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>