SUN Teemaviikot: Liikunta ja hyvinvointi

Lasten ja nuorten liikuntamahdollisuudet

Lasten ja nuorten liikuntamahdollisuudet

Tammikuun teemaviikoilla käsitellään liikunta- ja hyvinvointiasioita monenlaisten liikkujien näkökulmasta. Teemaviikkojen aikana kuullaan asiaa niin lasten kuin ikäihmistenkin liikunnasta, unohtamatta tietenkään työikäisiä liikkujia. Edes ammattiurheilijoita ja urheiluseuroja ei unohdeta.

Avausosassa kuullaan Liikuntakeskus Poltteen ja Perheliikuntakeskus Hipan yrittäjän Marika Hillbergin ja nuoren parkour-harrastaja Saaga Tienhaaran mietteitä. Aiheina ovat Poltteen ja Hipan palvelut, sekä Saagan kokemukset mm. Hipan leireistä.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>