SUN Teemaviikot: Liikunta ja hyvinvointi

Hyvä personal trainer innostaa liikkumaan, lepäämään ja syömään oikein

Hyvä personal trainer innostaa liikkumaan, lepäämään ja syömään oikein

Tammikuun teemaviikoilla käsitellään liikunta- ja hyvinvointiasioita monenlaisten liikkujien näkökulmasta. Teemaviikkojen aikana kuullaan asiaa niin lasten kuin ikäihmistenkin liikunnasta, unohtamatta tietenkään työikäisiä liikkujia. Edes ammattiurheilijoita ja urheiluseuroja ei unohdeta.

Tällä kertaa valmentaja Mona Backman kertoo, mitä erilaiset personal trainer-palvelut sisältävät. Muun muassa salibandykaukaloista tuttu entinen huippupelaaja Juuso Koskinen käyttää näitä palveluita. Kuuntele, mitä annettavaa pt:llä on entiselle huippu-urheilijalle:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>