Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Ammatillisen koulutuksen johtaja Anna-Leena Kivipuro tuntee sote-alan koulutuksen

Ammatillisen koulutuksen johtaja Anna-Leena Kivipuro tuntee sote-alan koulutuksen

Sote-alan ammattilaiset ovat olleet näkyvästi esillä yhteiskunnallisessa keskustelussa maassamme. Yhtenä pontimena on esimerkiksi ammattitaitoisten osaajien riittävyys. SASKY koulutuskuntayhtymän ammatillisen koulutuksen johtaja Anna-Leena Kivipuro kertoo, että Sasky on onnistunut järjestämään sote-alan koulutuksensa niin vetovoimaiseksi, että hakijoita on paljon enemmän kuin paikkoja. Vuoden 2022 yhteishaku lähestyy. Kivipuron mielestä yhteishakuaika on aina ammatillisen koulutuksen järjestäjälle huippu jännä ja mielenkiintoinen. Kuuntele sisällökäs haastattelu.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>