Uutiset

Tamperelaismiehen tehtailema petosten sarja syyttäjälle

Tamperelaismiehen tehtailema petosten sarja syyttäjälle

Nokian poliisilla on ollut tutkittavana 24 epäillyn petoksen petosrikossarja. Petokset on tehty internetin kauppa-alustalla. Teot ovat tapahtuneet viime vuoden keväällä ja syksyllä ja asianomistajia on eri puolilla Suomea. Epäilty on 90-luvulla syntynyt tamperelainen mies.

Epäilty on myynyt verkossa olevalla myyntipalstalla tavaraa, jota hänellä ei ole ollut hallussa. Ostajat ovat maksaneet ostamansa tuotteet etukäteen myyjän osoittamalle tilille, mutta eivät ole saaneet ostamiaan tavaroita itselleen.

Epäillyn "myymä" omaisuus on ollut sellaista, jolla on ollut kysyntää ostajien keskuudessa, mm. sähkötyökaluja ja musiikkisoittimia. Epäilty on laittanut tuotteilleen hinnan myös hieman edullisemmaksi kuin mitä yleensä on vastaavia tuotteita myynnissä myyntipalstoilla.

Rikossarja on selvitetty ja saatettu syyttäjälle syyteharkintaan. Poliisi kehottaa kaikkia olemaan tarkkana ostoissa, joissa rahaa lähetetään myyjälle etukäteen ilman, että tuotetta on nähty.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>