Koronavirus, Uutiset

Koronatapausten määrässä pientä laskua Pirkanmaalla

Koronatapausten määrässä pientä laskua Pirkanmaalla

Uusien laboratoriotesteillä varmistettujen koronatartuntojen määrä Pirkanmaalla kääntyi lievään laskuun viikkotasolla tarkasteltuna. Viime viikolla Tays kertoi yhteensä 4779 uudesta tartunnasta, kun edellisen viikon lukumäärä oli noin 400 tapausta enemmän.

Tays erityisvastuualueella oli viime perjantaina sairaalahoidossa koronan vuoksi 101 potilasta, joista 11 oli tehohoidossa. Myös nämä määrät ovat hieman pienemmät kuin viikkoa aiemmin. Tuolloin sairaalahoidossa oli 107 potilasta ja heistä 12 oli tehohoidossa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>